SyuDaNie IzZah
FOLLOW

ABOUT archieve LINKS CBOX
Assalamualaikum , Welcome to our story life . Syudanie Izzah . Please Be Nice here :')
Percubaan UPSR 2011

 Salam,,kitorang semua dah dapat kputusan percubaan UPSR..!! Bdak 6A ade 4 org dpt 5A (2 laki dan adela due org budak prempuan tu..ceh!) dan 5 org yg dapat 4A 1B..semua prempuan..Alhamdulillah,,kputusan kitorg semua OKAy2 je..kena try harder lagi..ape2 pon UPSR mesti 5A tau!!  

NI POST drpd kaami :-

Kak.Adah :-
         Hello! Salam..ari nie hari yg ke-9 kitorg dah puasa kan,,tahniah ye kepada rakan2 kita yg dapat 5A P.U. tapi belum lagi UPSR.Teruskan usaha korang ! Hwaiting ! yg dapat 4A 1B , 3A 2B dan seterusnya tu insyaAllah kita usaha sama2 ..Minggu nie (8,9,10 august 2011) kiteorg ade prekse hafazan SDEA ! susah senang kot,,hehe..x taula,,doakan kiteorg mndapat kputusan yang cemerlang bule ? 5A UPSR ! 9A SDEA !   -AMEEN!-

Kak.Zatie :-
         Hai ! Mcm mne dgn keputusn percubaan korg semua ? Ok tak. Rasenye mcm rmai yg dpt 5A utk percubaan UPSR kali nie ! Bagi sape yg tk dpt 5A pde prcubaan ni x pe. Jgn bersedih , cuba lagi. Lagi pon ni percubaan je , bkn UPSR btol pon. Mcm mne pon yg dpt 5A prcubaan nie , jgnlh smbong plak.. Kekalkn prestasi anda . Nnti bile UPSR , buat btol-btol . INSYAALLAH kite semua akn dpt 5A UPSR . Jgn lpe plak bagi sape yg ade prekse SDEA tu. Cuba dptkn 9A .Kite smua hnya prlu brdoa dan brusaha..Doakan kiteorg kat tahfiz nie dan juga kwn2 kt sne tu ,,supaya rmai yg dpt 5A UPSR !!!. AMEEN ! 5A UPSR ~ ALL THE BEST ! ~ 9A SDEA

Kak.Pooja (mah) :-
               Assalamualaikum..korg sume ape kabo? sihat? ermm..puasa tak nie? puasa kan .. jangan ponteng puasa tau .. tak best arh kalo tak puasa penuh .. tak syok nak raya .. nnty da raya kumpul duit raya bnyk2 .. ( adussh,,blom abis puasa lagi .. )
               Oke .. nak citer nie .. seperti mane kak zatie ngan kak adah suda maklumkan , ktorg sume da abis percubaan UPSR baru2 ni .. korg sume mesti nak tahu KAK POOJA dapat bape ann..oke..Dengan ini dimaklumkan bahawa Mahfuzah bt. Mat Zaid telah mndapat ..... JengJengJeng !! 
4A 1B <----  (hurm..mcm mne bole dpt B nih!! ) oke ark markah tu ? alaaa !! nak 5A ..! hurff ..
              tape2 ni baru PERCUBAAN .. bukan UPSR sebenar .. nanti UPSR baru buat betul2 !! kasi pecah rekod !! Dapat 5A UPSR !! (ameen ~!) 
nak denga citerr lagi ark?! hermm,,tak pe la,,lain kali ekh ?! oke .. bubye .. =D 

Kak.Haida :-
          Salam Ramadhan semua !! mmm,,kitorg punye kputusan kat sini Alhamdulillah..tpi ingat ! jgn puas hati sgt ngan keputusan korg tu ye! UPSR ade lagi brape bulan je ni..no raya raya lah kalau macam ni ..ni da ade siap baju raya ngan kasut raya semua apa cerita ni? Hehe,,takdelahh..kite boleh je nak raya2 semua ni..tapi ingat lah jugak kat UPSR tu..kesian die menanti kitorg..(ceh!) buku latihan jangan lupa bukak ye! buat latihan bebanyak sket.. Mmm,,tahniah ye kpd dak 1999 thfyz yg mndpt 5A dlm prcubaan kali ini..tkpe yg dpt 4A atau 3A tu..jangan putus asa keyh..Lagi satu ,, ssiape yg ade amek SDEA thun ni gudlak ye korg!! Kiteorg esok ade hafazan sbenanye kat sekolah..katenye pemeriksa tu tegas..BRRR takut juga rasanye ni ..tkpe..usaha , doa jangan lupe..ni bagi nasihat lah apelah kat org ni sbenanye utk dri sndri jugak..huhu.. OKAYlah itu shj..semoga berjaya di dunia dan akhirat keyh !! muah !!

Ni keputusan nyee...:-
Yanie   - 4A 1B
Adah   -4A 1B
Mah     -4A 1B
Zatie    -5A
Hyeda -5A
Harap kami semua mndapat 5A UPSR dan 9A dlm SDEA .. do your best okeyh!! .. buktikan KITA SEMUA BOLEH !! lancarkan hafazan ,, hukum tajwid semua tu tau !! OKAY lah ..dah cukup pnjg da ni kitorg menaip utk kli ni...Salam dan selamat berbuka !!
 
Blogger Dayah Domo :) said...

tahniah ye sape dapat 5A dan juga 4A . Alhamdulillah dayah pon dapat 5A :)

 
Blogger "KAMI" said...

Alhamdulillah..tahniah ye dayah..5A UPSR !! :)

 
Blogger Dayah Domo :) said...

yup ! That's our hope :)

 

Post a Comment



<< home ♥

SYUDANIE IZZAH