SyuDaNie IzZah
FOLLOW

ABOUT archieve LINKS CBOX
Assalamualaikum , Welcome to our story life . Syudanie Izzah . Please Be Nice here :')
Tutt-TUT !!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghhh!!!!!
...
...
...
...
...
...
huh! saba2..Salam,geramnye bile org tu tiru ape yg kite buat kan? rase mcm org tu takde idea lain dan reti tiru je ape org buat? ade otakkan?! pike la nak wat ape..bnyk bnde lg bole buat..!! kate ade pndirian?? ohpliss!!!
-tut-tut-tut-
eh,sorila.tetibe marah dan ckp tahpape yg mmbuatkan korg tk phm..tapi nak wat cmne kan? dah geram..dah mlepasi thp ksabaran yg pling maksimum..heishh!! >.< 
nak twu knape? ..kitorg da lme sbr dgn die tau ! bnyk sgt2 bnde yg die tiru..ohtolongla tak.sukaaa!! bile org tegur kate ''yela2,jgnla mare'' oke tak marah..tapi makin lame makin mnjadi2..oke cbe tngok bwh --



msti korg kate ''ek eleh,setakat tu je pon nk kecoh''..mmgla,korg msti tak twu ape die wat an an! smpai tak trkate,mcm bnyk sgt je yg die ikut2 tu ~ die tu da mcm sesumpah yg kt bwh ni -

( phm2 je la )
eh-eh rase cm nak sepak-sepak,lempang2,tampar2 je mke die tu..mungkin ade stu lg pnyakit bru yg org m'sia sndiri pon tak twu name die ape..buat skit hati je..pnyakit suke mniru ape yg org buatt..waduuh-waduh ! ini mmg betul marah,setakat ni kitorg tak prnah tulis bnde2 mngarut dlm blog,tp sekarang?? bole bg ssuatu tak utk mnghilgkan rse marah ni? okelah,kalau diorg tanak ngaku yg diorg tiru ..takpe ! tngok je nnti heh. >.< baiklah kitorg tngok boboiboy,,suroh yaya wtkan biskut die yg tk brape nk ok..#sorilah kalau kitorg ni over salam-
 
Blogger Dayah Domo said...

Sape tu ? Nak link jap :D

 

Post a Comment



<< home ♥

SYUDANIE IZZAH