SyuDaNie IzZah
FOLLOW

ABOUT archieve LINKS CBOX
Assalamualaikum , Welcome to our story life . Syudanie Izzah . Please Be Nice here :')
Warkah Cinta fever ♥
Hype !~ and Assalamualaikum dear readers and followers >.< !~

Nak cerita ni , ok baca eh ~ >.< Masa tu macam biasa tengah melayan facebook
(ta tau la bila nak habis post and comments) and twitter ( ramai GILA sangat orang update status ~ ) 
HAHA budak-2 zaman sekarang kan ? then tiba-2 kakak panggil .. mula-mula buat tatau je , tapi berkali-2 dia pnggil , *kesian pulak* akhirnya dtg jugak  *jahat-2 adikmu dia baik jugak tau ! Haha* 
#mahfuzah : sila muntah sekarang . Baldi disediakan ! xP
and mulalah perbualan  antara kami  :
" Apsal lambat >.< penat org panggil  !! u know what ,,  Nazrul Izwan berlakon !! "

  " Nasib baik orang datang !~ huh ? Nazrul Izwan ?  "
" Imam Muda LAH !!~"
  " *muke teruja* OUH yeke !? Imam muda pun berlakon ke ? "
" Biarlah dia nak berlakon !~ Dia berlakon dengan Heliza Helmi !!~"
  " *dengan semangat * Wah yeke !~ mesti best nank nengokkkk >.< *menjerit*
      cerita ape dia berlakon,? tapi dia kan dah kahwin ? "
" Isteri dia kasi , takpelah ..Warkah Cinta Berbau Syurga :)) Tapi dekat astro Al - hijrah lah  "
Bila kakak kata cerita tu dekat astro Al-hijrah channel 114 .. sedih menimpa  sebab kat rumah takdak astro maaa !!~ 
astro ayah dah cut 2 tahun lepas sebab nak UPSR ._."  pastu tanak pasang balikkk  :'(
  Tapi tak apa YouTube kan ada ? Demi nak tengok cerita tu , kita pun cari laa dekat  page 
"Warkah cinta , IM Nazrul , Heliza Helmi"
dekat fb kut , ade org upload cerita tu dekat situ .. THEN JUMPA !~ episod 1 hingga episod 8 ..bila dah habis tengok , YA ALLAH memang sedih , mana taknya eps5 and seterusnya dah nangis2 macam hape.. (HAHA mmg dasar gembeng )..  tapi sekarang dah episod 9 ... kene tunggulah nampaknya .. Apepun Terima Kasih kepada pak cik A Fauwaz Mohamed sudi mengupload kan cerita tu >.< saya menunngu pak cik upload smpai episod 13 OK !!~ Terima Kasih

Nak tengok sikit gambarnya ? 


Buku ini akan diterbitkan hujung bulan Disember 2012 ~
Jom beli ~ kita sokong sama-2 ! ehee ^^

Nilah watak utama cerita warkah cinta <3 nbsp="nbsp" p="p">

Ok, ni pelakon dalam cerita tu ^^, 

*klik untuk kebesaran yang kebaboom :P*

Siapa yang ada astro tu , jangan lupa tengok tau !~ setiap hari selasa hingga khamis , jam 8.30 malam hingga 9.30 malam.Siapa yang tak ada sama2 lah kita menunggu pak cik A Fauwaz  Mohamed ye . Rugi tau kalau tak tengok !~ *ceh macam kita pulak yg berlakon* hee..Ia mendidik diri tau ..
Kita kena mencari cinta ALLAH dahulu barulah kita mencari cinta MANUSIA :)) 

Dengar sikit lagu nih :D.. Cerita sedih lagu pun sedih :')
Ost Warkah Cinta - IM Nazrul ft. UNIC <3 u="u">

  
Selamat Menonton semua !~ 
                                                                                                                                     -Adah^^
Blogger REDred melon said...

Syuhadah da gilers dgan warkah cinta >.<

 
Blogger REDred melon said...

This comment has been removed by the author.

 

Post a Comment



<< home ♥

SYUDANIE IZZAH